Την πρώτη επέτειο γάμου γιορτάζουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας με τη βουλευτή να δημοσιεύει μια φωτογραφία από τον γάμο τους στις Σπέτσες και ένα τρυφερό μήνυμα συνόδευε την εικόνα! Η πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης παντρεύτηκαν σαν σήμερα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ενώ την ευτυχία τους έχουν συμπληρώσει τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία ήρθαν στη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου 2021!

«Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αναφέρει για τον Μίνω Μάτσα: «Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και ως πατέρας και ως σύντροφος. Είναι πολύ τρυφερός και δοτικός. Ως μουσικός, εισάγει τα παιδιά από νωρίς στο μαγικό κόσμο της μουσικής. Τα βάζει πάνω στο πιάνο, τους παίζει και τους μιλά παράλληλα. Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες τους και θα έλεγα ότι αρκετές φορές είναι ένα βήμα μπροστά από μένα. Έχει μάθει μέσα από τη μουσική να προσεγγίζει τις καταστάσεις με συγκρότηση και ηρεμία και οι αντιδράσεις του με τα παιδιά́ είναι πιο ψύχραιμες».

Ακόμα, είχε δηλώσει για τον τρόπο με τον οποίο της έκανε την πρόταση γάμου: «Έγραψε και κάτι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η πρόταση έγινε σε ένα πολύ ωραίο σημείο κάτω από την Ακρόπολη το οποίο έχει ισχυρό συμβολισμό για μας και τη σχέση μας».

Η κοινοποίηση του Μίνωα Μάτσα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ