Βόλτα με τον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά τους πραγματοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνει τη μητρότητα, κάτι που παραδέχτηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO!, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε ένα βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από́ μένα».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέρφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. Βέβαια, για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δυο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες».

Mε casual look και τον Μίνω Μάτσα να έχει το καρότσι με τα μωρά τους, απόλαυσαν τη μέρα τους ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα sport outfit γι’ αυτήν την έξοδο.

Όλγα Κεφαλογιάννη

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ