Τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Το ζευγάρι περιμένει ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι και η βουλευτής της Ν.Δ είχε αναφέρει την εκπομπή “Πάμε Δανάη”: «Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα. Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι».

Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στις Σπέτσες, όπου αποτελεί τόπο καταγωγής του Μίνωα Μάτσα, ενώ εκεί πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους!

«Είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Είναι μαγικό το ότι ευλογήθηκα να μπορέσω το ζήσω και ελπίζω όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα, που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και το βρίσκω μαγικό, το βρίσκω συγκλονιστικό… και ελπίζω και εύχομαι κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα», είχε επίσης συμπληρώσει η μέλλουσα μητέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ