Βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας πραγματοποίησαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας με τα δίδυμα παιδάκια τους, και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε! Οι δυο τους έδειχναν να έχουν ωραία διάθεση, ενώ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα ιδιαίτερο ενδυματολογικό look. Τα παιδιά τους ήρθαν στον κόσμο τη Δευτέρα 6/9/2021!

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η κόρη της και ο γιος της μεγάλωσαν -λογικό-, και μάλιστα τα ντύνουν ασορτί, με τα κορμάκια τους να είναι ίδιου ύφους αλλά σε διαφορετικό χρωματικό τόνο. Αυτό, είναι κάτι που αρκετοί γονείς με δίδυμα παιδάκια συνηθίζουν να κάνουν!

Όλγα Κεφαλογιάννη

«Μετά την παιδική μου ηλικία, είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι ξανά παιδί. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως ήταν η ζωή πριν από τα παιδιά. Οι ημέρες είναι γεμάτες, και σε επίπεδο συναισθημάτων και όσον αφορά́ τη συνεχή ενασχόληση με τα μωρά. Η λέξη που περιγράφει το συναίσθημά μου είναι “γεμάτη”», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη στη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!

Εκείνη και ο Μίνως Μάτσας βιώνουν πληρότητα και απόλυτη ευτυχία, καθώς ο ερχομός των παιδιών τους τούς έχει κάνει τη ζωή πιο όμορφη! «Πιστεύω ότι τα παιδιά́ τα φέρνουμε στον κόσμο και για να τα μάθουμε, αλλά́ και για να μας μάθουν πράγματα. Κάθε γονιός μαθαίνει να έχει μεγαλύτερη υπομονή και ψυχραιμία. Το σπουδαιότερο μάθημα όμως είναι ότι ξέρει πως αποτελεί το δίχτυ ασφάλειας για κάποιον άλλο, κι αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση», είχε επισημάνει η βουλευτής στη συνέντευξή της!

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ