Η ‘Ολγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε μια όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της τα οποίοι έχει αποκτήσει με τον Μίνω Μάτσα. Τα δύο αγγελούδια της ήρθαν στην ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η υπουργός Τουρισμού απαθανάτισε τον γιο της και την κόρη της σε βόλτα στο πάρκο και μάλιστα έχουν μεγαλώσει πολύ. Η ίδια λατρεύει τα αγγελούδια της και αποτελούν λόγο να καμαρώνει.

«Είχα ακούσει αλλά δεν συνδύασα. Μας σύστησαν κι εκείνη μου είπε ότι ήξερε ότι είμαι ο αδελφός της Μαργαρίτας, μου μίλησε για τη μουσική μου κι εγώ αισθάνθηκα συστολή. Είναι πολύ ωραίο να ψάχνει κάποιος τη μουσική σου μέσα από μία ταινία ή ένα θέατρο. Από συστολή της είπα: εσύ με τι ασχολείσαι; Έπεσε ένα γέλιο στο τραπέζι, της είπαν να μην με παρεξηγεί. Μετά δεν μου μιλούσε το υπόλοιπο βράδυ αλλά και για άλλους 10 μήνες, όπου βρεθήκαμε σε μία συναυλία στο Ηρώδειο», είπε ο Μίνως Μάτσας πρόσφατα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η Όλγα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο, διαφορετικό από εμένα. Έχω μάθει πολλά πράγματα από εκείνη, τα οποία προφανώς με έκαναν να έχω άλλη άποψη», πρόσθεσε.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στο HELLO! και στον Σάββα Μπίτζα είχε αναφέρει για τη μητρότητα: «Είναι κάτι που έκανα συνειδητά και επιθυμούσα πολύ. Ξέρετε, σε ένα βαθμό το είχα ξεγράψει. Και τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι πως είναι σαν να μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι διαρκώς μαζί με τα μωρά μου, να τους δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από́ μένα».

Όλγα Κεφαλογιάννη

Όταν ο γιατρός σάς είπε ότι κυοφορείτε δίδυμα, πώς νιώσατε με το σύζυγό σας; «Χαρήκαμε πολύ που μάθαμε ότι αν όλα εξελίσσονταν καλά, θα αποκτούσαμε δύο μωράκια, καθώς κι εγώ έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με αδέρφια, κι αυτό ήταν και είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. Βέβαια, για να μην κρυβόμαστε, λόγω της ηλικίας μου, αισθάνθηκα μεγαλύτερο φόβο για την πορεία της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δυσκολότερη η δίδυμη κύηση. Πλέον, όμως, ζούμε μέσα στην ευτυχία έχοντας δύο μωράκια, τα οποία μάλιστα δείχνουν από τώρα ότι έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες».

Ακόμα, είπε για τον Μίνω Μάτσα: «Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και ως πατέρας και ως σύντροφος. Είναι πολύ τρυφερός και δοτικός. Ως μουσικός, εισάγει τα παιδιά από νωρίς στο μαγικό κόσμο της μουσικής. Τα βάζει πάνω στο πιάνο, τους παίζει και τους μιλά παράλληλα. Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες τους και θα έλεγα ότι αρκετές φορές είναι ένα βήμα μπροστά από μένα. Έχει μάθει μέσα από τη μουσική να προσεγγίζει τις καταστάσεις με συγκρότηση και ηρεμία και οι αντιδράσεις του με τα παιδιά́ εί́ναι πιο ψύχραιμες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ