Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα και ρεπορτάζ θέλουν την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της Φώτης Λώση να είχαν έναν έντονο καβγά με τη μητέρα της πρώτης, Άντζελα Δημητρίου, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Αμερική.

Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του και ζητά από τα Μέσα να σταματήσουν την αναπαραγωγή στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Η ανακοίνωση προέρχεται από τη δικηγόρο Αλεξάνδρα Μακρή και μετέφερε στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Όλγα Κιουρτσάκη
Η Όλγα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπείριστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας», επισημαίνεται που αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα η Όλγα Κιουρτσάκη.

Κόρη και μαμά κατά την έξοδο της πρώτης από το μαιευτήριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΙΟΥΡΤΣΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ