Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία δέχτηκε πλήθος ευχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά της, με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη να αποτελούν πηγή χαράς για εκείνη.

Ωστόσο, η αδερφή της Βαλέρια Χοψονίδου θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, κι έτσι κοινοποίησε μια φωτογραφία της από την παιδική ηλικία της. «Χρόνια πολλά στην Ποκαχόντας της καρδιάς μου», έγραψε η Βασλέρια Χοψονίδου δημοσιεύοντας στιγμιότυπο της Ολυμπίας με αποκριάτικη μεταμφίεση της γνωστής ηρωίδας της Disney.

Ολυμπία Χοψονίδου

H Ολυμπία Χοψονίδου αναδημοσίευσε τις ευχές της αδερφής της και με χιούμορ σημείωσε: «Θύμισέ μου να σε πνίξω». Η Ολυμπία γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει τρία αδέλφια: τον Τάσο, τον Γιάννη και την Βαλέρια.

Τον Απρίλιο του 2006 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ