Πάσχα εκτός Αθηνών πραγματοποίησαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς όπως γνωστοποίησε η ίδια βρέθηκαν στη Μύκονο.

To ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και κατάνυξης στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, με τα παιδιά τους να τους συνοδεύουν. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδειξε ένα τρυφερό μικρό βίντεο με την Αναστασία. Ωστόσο, ο μπασκετομπολίστας πόζαρε με τη σύζυγό του σε μια στιγμή για δύο!

Χοψονίδου

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία», είχε δηλώσει ο Βασίλης Σπανούλης στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να ολοκληρώσει την πορεία του στο μπάσκετ, και συγκίνησε αρκετούς με το «αντίο» του, και πλέον έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στην οικογένειά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ