Σε κλίμα Χριστουγέννων έχουν μπει η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, και φροντίζουν να περνούν ωραίες στιγμές. Άλλωστε, μετά την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να ολοκληρώσει την πολυετή πορεία του στο μπάσκετ έχουν περισσότερο χρόνο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου κοινοποίησε, λοιπόν, το Christmas tree, το οποίο είναι μεγάλο, με κομψά στολίδια και χρώματα που κινούνται στο κόκκινο και το χρυσό.

Ολυμπία Χοψονίδου

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο διάσημος μπασκετμπολίστας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, είχε αναφερθεί στην οικογενειακή του ζωή και στη σύζυγό του.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ