Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη μίλησε στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μοιράστηκε μνήμες και διηγήσεις από πρόσωπα που έχει φωτογραφίσει. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η φωτογράφος αναφέρθηκε σε εκείνη.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ. Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν», δήλωσε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Σε άλλο σημείο μίλησε για την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος». Ακόμα, αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ