Η Ολυμπία Χοψονίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους αγαπημένους της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η μανούλα έξι παιδιών και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη δέχθηκε πλήθος ευχών για την ημέρα των γενεθλίων της και μια σειρά από εκπλήξεις.

Το γνωστό μοντέλο θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την οικογένεια και δεν θα μπορούσε να περάσει την ημέρα των γενεθλίων της χωρίς να αφιερώσει χρόνο σε εκείνη. Απ’ ό,τι φαίνεται το ταλέντο στο μπάσκετ κυλάει στο αίμα της οικογένειας και η Ολυμπία Χοψονίδου το απέδειξε περίτρανα.

Με αφορμή τη γιορτή γενεθλίων που διοργάνωσε η οικογένειά της προς τιμήν της όλη η οικογένεια έπαιξε σ’ ένα “φιλικό” ματς και η Ολυμπία Χοψονίδου εντυπωσίασε με τις ικανότητές της στο μάσκετ.

Έπειτα διασκέδασε με την ψυχή της μαζί με τον αγαπημένο της και τα έξι τους παιδάκια. Από την άλλη ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ολοκλήρωση της πορείας του στα παρκέ αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του και δεν χάνει καμία από τις σημαντικές στιγμές της συζύγου και των παιδιών του.

«Ο εγωισμός μου και το πάθος μου για το μπάσκετ με έκαναν να ξεπερνώ τους τραυματισμούς. Είναι και το σώμα που με έκανε να αποφασίσω να φύγω. Ήθελα να είμαι στην πρώτη γραμμή. Από τη στιγμή που δεν γινόταν αυτό συν του ότι το σώμα μου άρχισε να προδίδει τα έβαλα όλα κάτω. Είμαι γεμάτος, δεν έχω κενά στην ψυχή και το μυαλό μου», είχε αναφέρει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ