Τη φετινή σεζόν το όνομά του πρωταγωνιστεί παντού. Ο Ορέστης Χαλκιάς, που υποδύεται τον Αντώνη στη δημοφιλή σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τραβά το ενδιαφέρον με το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός έχει και έναν υπέροχο λογαριασμό στο Instagram, με τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις του να αποδεικνύουν την καλλιτεχνική του φύση. Κοιτάζοντας με προσοχή τις αναρτήσεις του, αντιλαμβανόμαστε ότι για τις ανάγκες ρόλων δεν διστάζει να κάνει αλλαγές.

Ορέστης Χαλκιάς

Έτσι, πριν από κάποια χρόνια, για την παράσταση «Ανεμοδαρμένα Ύψη», ο Ορέστης Χαλκιάς έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα.

Οι δηλώσεις για τον ρόλο του στο «Maestro»

Ο Ορέστης, μιλώντας στο «Night Out», αναφέρθηκε στον ρόλο του Αντώνη.

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση να παίξω έναν ομοφυλόφιλο άντρα. Καταρχάς “δεν παίζεται” ένας ομοφυλόφιλος άνδρας. Αντί να φιλάς μια γυναίκα, φιλάς έναν άντρα. Οι άλλοι σε αναγκάζουν να φερθείς διαφορετικά. Δεν δυσκολεύτηκα. Έχω μεγαλύτερο καμάρι όταν μου στέλνουν άνθρωποι της κοινότητας αυτής ότι τους εκπροσωπώ άξια…

Από το πρώτο δευτερόλεπτο που έμαθα ότι ίσως να παίξω τον ομοφυλόφιλο είχα στο μυαλό μου ότι έχω καθήκον επιτέλους να δείξω ότι ο ομοφυλόφιλος “δεν παίζεται”, είναι ένας άνθρωπος απλά που αγαπάει ένα άτομο του ίδιου φύλου. Τίποτα άλλο. Τα περί “καρικατούρας” που έχουμε μάθει να βλέπουμε, είναι κάτι το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ