Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Night Out και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του Αντώνη στο Maestro.

Στην αρχή της κουβέντας τους, ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε πώς προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έγραψε ιστορία, καθώς είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που είναι διαθέσιμη στο Netlfix. Αποκάλυψε πώς είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με τον Γιώργο Μπένο που απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Σπύρου» από προηγούμενη τηλεοπτική συνεργασία τους και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τους έκανε like και follow, καθώς προφανώς βρήκε τους ηθοποιούς που αναζητούσε για τους ήρωες της σειράς του.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα like στο Instagram. Ας πούμε ότι ήταν αρχή της ιστορίας. Ήμουν με τον Γιώργο Μπένο στην παραγωγή της προηγούμενης σειράς και μάλλον κάποιος πολύ πονηρός, ο Αντίνοος Αλμπάνης, έστειλε αυτή τη φωτογραφία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί ήξερε ότι έψαχνε δύο αγόρια. Μας έκανε like και μπήκαμε να δούμε αν είναι όντως εκείνος. Γιατί ο Χριστόφορος μπορεί να έχει 200 fan pages. Μετά από καιρό μάς φώναξαν για casting», αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Στη ζωή του είναι ροκ; «Μακάρι να είμαι. Το ροκ είναι τρόπος ζωής», απάντησε. Για την πορεία του Maestro στο Netflix δήλωσε: «Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σύντροφό του που όπως τόνισε ρίχνει φως στη ζωή του. «Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τρομερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου», δήλωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ