Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης, το βράδυ της Πέμπτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Αχιλλέα.

«Θέλει κόπο στο σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο. Ζητάς από τα Μέσα ότι δεν θέλεις να ασχοληθούν με την προσωπική σου ζωή και το σέβονται. Το να πας μια βόλτα σε ένα εμπορικό και να αγοράσεις παπούτσια και να σε βγάλουν φωτογραφία, δεν είναι προσωπική ζωή», ανέφερε αρχικά ο πρωταγωνιστής του «Σασμού».

«Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε από τη σχέση μου με τη Γεωργία, από την ανάγκη μας να θεωρεί ο ένας τον άλλον οικογένεια. Η Γεωργία μου το ενέπνευσε αυτό. Ήμαστε 7 χρόνια μαζί. Ένιωσα ότι κάπως έτσι έχουν νόημα τα πράγματα. Να εμπιστευτείς κάτι στον άλλον από σένα», τόνισε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στη μέρα και έτσι άρχισα να έχω άγχος και να σφίγγομαι. Θέλω να βλέπω τον γιο μου, να είμαι παρών, να βοηθάω την Γεωργία, να δω πως αναπνέει σαν μητέρα. Βρίσκω χρόνο. Όσο περνούν τα χρόνια, θα προσαρμόζομαι γύρω από τις ανάγκες της οικογένειας. Η Γεωργία φυσικά μου ασκεί κριτική. Είναι το κοινό που μας ενδιαφέρει, είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει ανήμερα των Χριστουγέννων να πάει στο θέατρο, να μη πάει σε μπαρ. Θα βάλει τα καλά της ρούχα και θα μας κάνει την τιμή να βρεθεί στο θέατρο. Αυτή είναι η Γεωργία μου», εξήγησε.

Ορφέας Αυγουστίδης
Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του Γεωργία

«Συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε. Είδα στα μάτια της έναν άνθρωπο που δονείται και συγκινείται από την Τέχνη, ακόμα κι αν είναι έξω από την δική μας δουλειά. Η Γεωργία έχει αυτό που θέλω και εγώ να ξαναγίνω.

Έχει μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη… Η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Οπότε αυτά είναι πράγματα που ήταν εκεί και είχα ευτυχώς την ψυχραιμία να τα δω. Ταυτόχρονα με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω, μου αρέσει να κάνω ό,τι μου άρεσε να κάνω και μόνος μου αλλά πια θέλω να τα κάνω μόνο με την Γεωργία και αυτό είναι τέλειο», εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του.

Ορφέας Αυγουστίδης
Το ζευγάρι μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα στα social media

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ