Από τον Απρίλιο ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει χαρούμενες στιγμές, καθώς η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

O ηθοποιός είχε εκφράσει τα συναισθήματά του με ένα post στο instagram, στο οποίο έκανε μια όμορφη αναφορά στην γυναίκα που του χάρισε τον γιο του.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε στην “Ταράτσα του Φοίβου” και παρακολούθησε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Μαρίζα Ρίζου.

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι αναμένεται να κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή, μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τη σειρά «Σασμός», που από το τρέιλερ κιόλας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ