Το Σάββατο τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Κρασσά αλλά και η βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα.

O γαμπρός εμφανίστηκε πρώτος στην εκκλησία, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, Αχιλλέα, ο οποίος βαπτίστηκε μετά το μυστήριο του γάμου. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ιδιαίτερο πλεκτό νυφικό της, με τον Ορφέα Αυγουστίδη να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Ο “Αστέρης” του Σασμού, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι και στους ώμους του έριξε το λευκό σαρίκι, σύμβολο της χαράς στην Κρήτη. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε επιλέξει ο γάμος του να συνοδεύεται με λίρες και λαούτα θέλοντας να ακολουθήσουν κάποια από τα έθιμα της Κρήτης.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Γεωργία Αβασκαντήρα, η Μαρίνα Ρίζου, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Γιάννης Βάλβης και πολλοί άλλοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ