Ο Verka Serduchka έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη Eurovision, καθώς εκπροσώπησε την Ουκρανία και κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του.

Ο Ουκρανός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τα όσα ζουν τις τελευταίες ημέρες από την εισβολή στην Ουκρανία και πραγματικά συγκλονίζει με όσα αποκάλυψε.

«Είμαστε σε έναν χώρο προβών στο Κίεβο, σε έναν χώρο που μαζευόμαστε για τη δουλειά. Συνέχεια ακούμε συναγερμούς, είχαμε ανέβει στην ταράτσα για να δούμε κάποιους βομβαρδισμούς σε μία κοντινή περιοχή. Είναι απίστευτο να κοιτάς έναν δρόμο που έχεις κυκλοφορήσει χιλιάδες φορές και με αυτά τα ειρηνευτικά μπάνερ και ο δρόμος να είναι εντελώς διαλυμένος. Δεν το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Το έχουμε ρίξει στην πλάκα για να νικήσουμε τον φόβο. Κοιτάς τον δρόμο και είναι άδειος κι αυτό σε τρομάζει. Τις πρώτες τρεις ημέρες όταν χτυπούσαν οι σειρήνες, είχαμε πάει σε καταφύγιο σε ένα παλιό σοβιετικό κτήριο. Οι συνθήκες ήταν άθλιες» συνέχισε ο Verka Serduchka.

«Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι στο σπίτι μου, στην αρχή είχα πάει σε ένα καταφύγιο και οι συνθήκες ήταν άθλιες. Φοβόμαστε και ανησυχούμε αλλά για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής. Στην αρχή νόμιζα ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό. Θυμάμαι ότι μία εβδομάδα πριν γίνει όλο αυτό παρατήρησα ότι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους. Κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί οι βομβαρδισμοί γίνονται το βράδυ. Πρέπει να κουβαλάμε το χιούμορ μαζί μας»

Η εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία ξεκίνησε την Πέμπτη (24/2) και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ