Παναγιώτα Βλαντή: «Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα»

Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη επέστεψαν ανανεωμένοι και αναβαθμισμένοι διαθέτοντας πλέον συνεντεύξεις από μια σειρά γυναικών του θεάματος.

Παναγιώτα Βλαντή: «Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα»

Μια εκ των πρώτων καλεσμένων ήταν και η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρή ένιωθε άσχημη και δεν ήθελε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν ήμουν η «όμορφη του σχολείου». Η αδελφή μου ήταν η σταρ, εγώ ήμουν ένα ήσυχο παιδί και στο ντύσιμο. Ήσυχη, πολύ χαμηλών τόνων. Δεν με απασχολούσε, δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη και δεν με καμάρωνα».

Η Παναγιώτα Βλαντή, μίλησε στη συνέχεια για το πώς επηρέασε τη ζωή της ο ρόλος της Σιλβής: «Έρχεται ο ρόλος της Σιλβή για να καταγραφείς, εκτός όλων των άλλων, η πιο σέξι γυναίκα σε αυτή την 20ετία της ιδιωτικής τηλεόρασης» υπογράμμισε ο οικοδεσπότης για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του ως εξής. «Δεν το περίμενα.

Ήταν σέξι ο ρόλος, ναι αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση μεγάλη έκταση. Λιγάκι με σόκαρε, πρέπει να σου πω. Ακόμα και σήμερα, Παναγιώτα με λένε στο δρόμο, αλλά η Σιλβή είναι ο ρόλος που αγαπάνε πάρα πολύ. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές μετά και καλές, όπως και θέατρο, αλλά έχουν κολλήσει στη Σιλβή».

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε επίσης στην ομορφιά και σε όσα έρχονται μαζί της: «Η ομορφιά, σε όποια δουλειά και αν πας, είναι αποδεχτή αλλά ταυτόχρονα κάποιες φορές γυρνάει και μπούμερανγκ. Πρέπει πάντα κάτι να αποδείξεις, να κάνεις έναν αγώνα για να πείσεις τους άλλους ότι δεν είσαι μόνο όμορφη. Παλιότερα υπήρχε η φήμη, πολύ πριν από μένα, ότι ωραία και νόστιμη ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλή. Ένιωθα ενοχή για την ομορφιά, φυσικά. Όταν πρωτομπήκα στη σχολή, κάποιοι μου έλεγαν «έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις» και εμένα αυτό με πείραζε».

Ενώ, κατέληξε: «Οπότε πάντα κυνηγούσα να κάνω ρόλους μαμάδες και γιαγιάδες στη σχολή, να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα. Απελευθερώθηκα μετά τα Μαύρα Μεσάνυχτα, ήμουν γύρω στα 38-40…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ