Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στο “Happy Day”, και αποκάλυψε τη νέα του σχέση και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο πιλότο της εκπομπής που ετοιμάζει.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ανέφερε ότι γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν έχει κυκλοφορήσει κάπου που να τον απαθανατίσουν μαζί της.

Παναγιώτης Βασιλάκος

«Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Είναι περίεργος ο κόσμος. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Είμαστε μαζί λίγο μετά από το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί. Δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι. Θέλω πρώτα να προστατεύσω εκείνη», δήλωσε αρχικά.

Σε άλλο σημείο o Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε ότι ετοιμάζει μια ταξιδιωτική εκπομπή με κάποια ιδιαιτερότητα, ενώ όπως είπε ο πρώτος πιλότος δεν πήγε και πολύ καλά.

Τι ανέφερε όμως για την Νικολέττα Τσομπανίδου; «Πολύ καλά έχει κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέτας που λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι ένα δώρο από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία. Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor. Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες», είπε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ