Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο λόγο που εγκατέλειψε το σχολείο στην έκτη Δημοτικού, στις δουλειές που έκανε στα νεανικά του χρόνια, στην απώλεια του πατέρα του και στη μάχη του με την κατάθλιψη.

Υπάρχει τραγούδια που ερμηνεύει και σκέφτεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο; «Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου, που τη φέρνω στο μυαλό και άλλα τραγούδια με τα οποία σκέφτομαι τον χαμό του πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου. ΄Οταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα. Είναι μία περίοδος που έχει στιγματίσει τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο. Είναι πριν και μετά. Είχα πάθει κατάθλιψη και έπρεπε να συνδυάσω την χαρά μία νέας συνεργασίας με το πένθος της απώλειας του πατέρα μου. Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ. Με πήγε πίσω. Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία», απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

Πάνος Καλίδης: «Παράτησα το σχολείο στην έκτη Δημοτικού. Έμεινα 2 φορές στην Α’ Γυμνασίου»

Για το γεγονός ότι εγκατέλειψε το σχολείο στην έκτη δημοτικού είπε: «Εγώ παράτησα το σχολείο στην 6η δημοτικού. Και στην Α’ Γυμνασίου έμεινα δύο φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε ό,τι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης, οικοδομές. Σε όλες αυτές που έκανα σιγοτραγουδούσα και ενοχλούσα τους συναδέλφους μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ