Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στους ρεπόρτερ οι οποίοι βρέθηκαν στις πρόβες για το «Scrooge & Ghosts and Rock n’ Roll», όπου πρωταγωνιστεί ο τραγουδοποιός. Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά επίσης για τα Χριστούγεννα στα παιδικά του χρόνια αλλά και για τη σχέση με τους γονείς του.

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να κάνω podcast και να δίνω συμβουλές. Γι’ αυτό δεν έκανα και παιδί τόσο καιρό. Τι να του πω;», απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης για ενδεχόμενο να κάνει podcast.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε ακόμα: «Ως παιδιά μαζευόμασταν να πούμε τα κάλαντα αλλά τελευταία στιγμή κώλωνα. Είχα φοβία έκθεσης. Μέχρι τώρα, περίμενα να απαγκιστρωθώ από τους γονείς μου και από το “τι θα πει ο κόσμος”, για να μπορέσω να εκφράσω τον εαυτό μου όπως θέλω. Τώρα που ένιωσα ότι έφτασα σε εκείνο το σημείο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι “μη πεις καμιά βλακεία και ακολουθεί αυτό για πάντα τη κόρη σου”». Ο τρυφερός μπαμπάς διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του, καθώς ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ