Πάνος Μουζουράκης: «Η απόφαση για παιδί πάρθηκε από κοινού με τη Μαριλού»

Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δημιουργία οικογένειας με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, την εμπειρία του με το παιδί αλλά και την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στο ζευγάρι οι παππούδες.

Αρχικά ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο νανούρισμα της μικρής στην οποία τραγουδούσε από την στιγμή που ήταν στην κοιλιά της μητέρας της. «Ακόμα προσπαθώ να τις τραγουδάω για να την νανουρίζω. Η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε και για τους γονείς της Μαριλού Κόζαρη τους οποίους θεωρεί οικογένεια του και εκτιμά πολύ την βοήθεια που προσφέρει στο ζευγάρι:

«Πόσο σπουδαίο και όμορφο είναι αυτό. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και είναι αυτό μέσα στα δώρα του 2023. Σε συνεντεύξεις μου έλεγα «Το να κάνεις παιδί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πάρτι που δεν είσαι κι εσύ σίγουρος αν περνάς καλά και ξαναφνικά να πάρεις έναν άγνωστο αριθμό τηλέφωνο και να τον καλέσεις και  αυτόν να περάσετε μαζί το υπόλοιπο πάρτι».  

Πάνος Μουζουράκης: «Η απόφαση για παιδί πάρθηκε από κοινού με τη Μαριλού»
Πάνος Μουζουράκης: «Η απόφαση για παιδί πάρθηκε από κοινού με τη Μαριλού»

«Όμως όταν συζητήθηκε με τη Μαριλού το θέμα το οποίο προέκυψε και πάρα πολύ γρήγορα μέσα στη σχέση. Ήτανε μία απόφαση που πάρθηκε και από κοινού και έβγαζε νόημα ξαφνικά.  

Ενώ θεωρώ πολύ θαρραλέους τους ανθρώπους οι οποίοι λένε ότι «εμείς δεν χρειαζόμαστε βοήθεια θα το κάνουμε μόνοι μας» νομίζω ότι καταρχάς κάνει το τρομερά καλό να μην πέσει το βάρος μιας νέας ψυχής η οποία θέλει τόσο πολύ φροντίδα και τόσο πολύ αγάπη πάνω σε έναν – δυο ανθρώπους. Αλλά εντάξει αυτό είναι μπορεί να είναι δικιά μου άποψη επειδή είμαι ευθυνόφοβος και αδύναμος να το αναλάβω μόνος μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ