Πάνος Μουζουράκης: Μιλά για την κρίση ηλικίας, τον νέο του δίσκο και την κόρη του

Χθες το βράδυ, ο τραγουδιστής παρουσίασε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω» και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης και μιας αποκάλυψης που κανείς δεν περίμενε.

Πάνος Μουζουράκης: Μιλά για την κρίση ηλικίας, τον νέο του δίσκο και την κόρη του

Ο Πάνος Μουζουράκης, μίλησε με ειλικρίνεια για την ηλικία του: «Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Όπως μεταδώσατε τόσο όμορφα ότι έγινα μπαμπάς, πείτε και για τον δίσκο μου».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως με τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη έχουν ήδη προχωρήσει στη βάπτιση της κόρης τους, αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους με την αποκάλυψή του αυτή.

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για το οποίο είπε: «Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά χωρίς να δημιουργηθούν ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. Επειδή ξέρω ότι η Μαρίνα είναι πανέξυπνο πλάσμα, κάτι έχει κάνει και βλέπαμε ξαφνικά όλοι στο TikTok να τραγουδάνε το τραγούδι της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ