Στο παιδικό δωμάτιο της κόρης του φωτογραφήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, δείχνοντας για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς του φίλους τον προσωπικό χώρο της μονάκριβής του. Ο τραγουδιστής και η Μαριλού Κόζαρη έχουν υποδεχτεί την κόρη της, που τούς έχει αλλάξει τη ζωή.

Ο τρυφερός μπαμπάς διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του, καθώς ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», εξήγησε πως δεν συνειδητοποίησε αμέσως ότι έγινε πατέρας: «Ακούω πολύ καλά λόγια από τον κόσμο γύρω γύρω, αλλά νομίζω πως εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά».

«Υπάρχει μια αίσθηση του ότι πρέπει κάτι να αναλάβεις, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος πάνω σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο», συμπλήρωσε.«Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά το ποσοστό είναι λιγότερο. Προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας», είχε επίσης εξομολογηθεί ο Πάνος Μουζουράκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ