Μια βραδιά αφιερωμένη στον Πάνο Νάτση διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/2) στο θέατρο Ήβη, όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου πρωταγωνιστούσε το άτυχος ηθοποιός «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Το παρόν στην βραδιά έδωσαν φίλοι και συνάδελφοι τόσο του Πάνου Νάτση, όσο και των συντελεστών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Είναι πρωτόγνωρο να παιχτεί μία παράσταση χωρίς έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές. Δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μια από τις σκληρότερες δουλειές».

Η Λουκία Πιστιόλα εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Γιατί καβαλάνε μηχανές; Για πείτε σε ένα 30χρονο παιδί που είναι ηθοποιός… Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης. Τα μπαρ και τις καφετέριες που είχε δουλέψει για να ζήσει, πηγαίνοντας σε δυο και τρεις και τέσσερις δουλειές. Οι νέοι ηθοποιοί πληρώνονται τον μήνα 100 ευρώ μεικτά για να παίζουν. Πάνω στο άνθος του λοιπόν… Κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει. Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο τον Νάτση, δεν μας χρειάζεται πια, είμαι εδώ για τους συναδέλφους μου που απόψε θα χρειαστεί να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν».

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Κεραμεικού και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΝΑΤΣΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ