Ο Παντελής Τουτουντζής κάνει διακοπές στην Κρήτη – απ’ όπου κατάγεται – με τα δυο παιδιά του και τους γονείς του.

Ο make up artist απολαμβάνει το καλοκαίρι με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα παιδιά του, τα οποία του έχουν κλέψει την καρδιά και δεν τους χαλάει το χατήρι.

Ο Παντελής Τουτουντζής αφιερώνει αρκετό χρόνο στα δυο παιδιά του και τώρα που βρίσκονται στην Κρήτη, οι γονείς του make up artist δεν σταματούν να παίζουν μαζί τους και να κάνουν συνέχεια βόλτες.

Μια τέτοια όμορφη στιγμή απαθανάτισε η Παντελής Τουτουντζής με το κινητό του τηλέφωνο και την μοιράστηκε με τους followers του όπου έγραψε: «Ποιος είπε πώς τα (δικά μου) παιδικά όνειρα δεν πραγματοποιούνται; Το πριν και το μετά μου»

Ο Παντελής Τουτουντζής λατρεύει τα παιδιά του και στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Καλοκαίρι not” είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την απόφασή του να γίνει πατέρας με παρένθετη μητέρα.

«Το αγοράκι μου είναι πιο απαιτητικό. Είναι λίγο πιο παρορμητικός, λίγο πιο ζωηρός και λίγο πιο άτακτος από την κόρη μου», ανέφερε για αρχή.

«Θέλω όλον τον ελεύθερο χρόνο μου να τον περνώ με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και πιο ευχάριστο», τόνισε παράλληλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ