Μετά από δύο αναβολές η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης παντρεύτηκαν. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Μύκονο ενώ ο φακός του Mykonos Live Tv έδωσε το «παρών».

Η Νεσχάν έκανε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του νησιού και εκείνη και ο Στέλιος και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Τώρα θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο και του χρόνου γλέντι και τα υπόλοιπα. Ημερομηνία δεν έχουμε ορίσει αλλά αρχές Ιουλίου. Θέλαμε να κάνουμε τον πολιτικό και τον θρησκευτικό γάμο πριν δύο χρόνια αλλά δυστυχώς χάσαμε ανθρώπους από την οικογένειά μας. Μετά ήρθε ο covid-19», ανέφερε πριν λίγο διάστημα η ίδια.

Νεσχάν Μουλαζίμ

Η Νεσχάν Μουλαζίμ έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της όπως και ο σύζυγός της Στέλιος Πολογεώργης. «Όταν πήγαμε στα Χανιά με τη μαμά μου για να γνωριστούν οι γονείς μας, κάναμε λογοδόσιμο, η μητέρα του μου χάρισε ένα δαχτυλίδι, οικογενειακό κειμήλιο, κι εγώ στον Στέλιο ένα οικογενειακό μας δαχτυλίδι. Κοιτούσα τη θέα στον Άγ. Φωκά στην Πάρο και εκείνος κάποια στιγμή είχε γονατίσει κι είχε βγάλει δαχτυλίδι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΣΧΑΝ ΜΟΥΛΑΖΙΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ