Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Πάολα και ο επίσης γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης ταξίδεψαν στο Ισραήλ και πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία με κοινό στην covid εποχή.

Το Ισραήλ έχει αρχίσει να επιστρέφει στην κανονικότητα, καθώς οι εμβολιασμοί έχουν γίνει στο μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και συγκεκριμένα στο 60% και πλέον, ενώ οι θάνατοι από covid έχουν πέσει σε κάτω από τους 10 ημερησίως. Έτσι, λοιπόν, οι δύο Έλληνες καλλιτέχνες πραγματοποίησαν live concert στις 26 Απριλίου 2021 στον ανοιχτό χώρο Γκνέι Γιεχοσούα στο Τελ Αβίβ, μαζί με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», αφού ερμήνευσαν τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη. Μάλιστα, αναμένεται να εμφανιστούν κι άλλοι Έλληνες τραγουδιστές, και συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης και ο Γιάννης Κότσιρας.

 

Πάολα Καραφώτης Ισραήλ

Οι δύο καλλιτέχνες στη σκηνή

Η Πάολα κοινοποίησε μια σειρά από βίντεο στο account της στο instagram, δίνοντας έτσι μια γεύση για όσα συνέβησαν. Να αναφέρουμε ότι το κοινό που παρευρέθηκε ήταν όλοι εμβολιασμένοι ή είχαν περάσει τον κορωνοϊό, έχοντας πλέον αποκτήσει ανοσία! Ωστόσο, τα μέτρα για όσους ταξιδεύουν στο Ισραήλ παραμένουν αυστηρά, καθώς όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί τίθενται σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει, όπως άλλωστε και οι δύο τραγουδιστές, οι οποίοι μετά από τόσο καιρό μπόρεσαν να έχουν και πάλι φυσική επαφή με το κοινό.

Η Παόλα ερμηνεύοντας στο Ισραήλ

https://www.instagram.com/p/COKXCMpgE-1/

https://www.instagram.com/p/COI76VKgq-f/

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ