Την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Περί Οικειότητας» παρουσίασε στην Αίθουσα Τέχνης “αγκάθι – κartάλος”, η μονάκριβη κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου, Νικολέττα. Στο πλευρό της στάθηκαν οι γονείς της, φανερά συγκινημένοι και υπερήφανοι και καλοί φίλοι της Νικολέττας. Η νεαρή καλλιτέχνις έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο της εγχείρημα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όσα πρόκειται να έρθουν. Αυτή την ενότητα έργων την εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου απλά με ενθάρρυναν να κάνω αυτό που αγαπάω και με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», είπε η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου- Ελένη Ράντου: Στο πλευρό της κόρης τους, Νικολέττας

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανώς συγκινημένος τόνισε: ««Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Και δεν διάλεξε ούτε το δικό μου το δρόμο, ούτε της μαμάς. Αυτό το παιδί είναι περίεργο, αυτοδύναμο και ονειροπόλο». Η Ελένη Ράντου τόνισε: «Είναι τεράστια η συγκίνηση. Να βλέπεις το παιδί σου να ανοίγει τα φτερά της και να δημιουργεί».

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΑΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Φοίτησε στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λυκιακές Τάξεις Γέρακα όπου συμμετείχε σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και εικαστικές δράσεις ως μαθήτρια. Σπούδασε ζωγραφική, φωτογραφία και σκηνογραφία στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πήρε μέρος σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής καθώς και στην εκπόνηση ομαδικών εικαστικών έργων για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Ακόμη συμμετείχε στο πρόγραμμα Erasmus+ μέσω του οποίου φοίτησε στην Royal Academy of arts της Χάγης για ένα εξάμηνο. Μετά το τέλος των σπουδών της άρχισε να εργάζεται ως εκπαιδευτικός και παράλληλα να συνεχίζει την καλλιτεχνική της πρακτική εξελίσσοντας το έργο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ