Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έκλεισαν 10 χρόνια γνωριμίας και η pop star κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram στιγμιότυπο από την βραδιά τους για την επέτειό τους.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης αποτελούν ένα ζευγάρι που δεν επιθυμεί να απασχολεί με την προσωπική του ζωή και κρατά χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, η Έλενα θέλησε να τιμήσει την ημέρα τους με ανάρτηση και ένα μήνυμα: «10 χρόνια από την γνωριμία μας…», έγραψε η ίδια και τοποθέτησε μια καρδιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί της φίλοι, διάσημοι και μη έσπευσαν να τους ευχηθούν. Η Πέγκυ Ζήνα έγραψε: «Να τα χιλιάσετε αγάπη μου», η Σταμτίνα Τσιμτσιλή και η Έλλη Κοκκίνου τοποθέτησαν εορταστικά emojis, όπως και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έχουν παντρευτεί, κάτι που όπως είχε αναφέρει η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! δεν πίστευε πως θα συμβεί: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!».

Ακόμα, είχε αναφέρει: «Με τον Ανδρέα προερχόμαστε από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. Εγώ ήμουν ένα παιδί που ξεκίνησε από νωρίς να δουλεύει νύχτα, ενώ εκείνος ξυπνούσε κάθε πρωί από τις 5 για να διαβάσει πριν πάει στο πανεπιστήμιο. Όλη η ζωή του είναι η ημέρα. Το πρώτο που θα κάνει κάθε πρωί, χειμώνα – καλοκαίρι, είναι να πάρει το SUP και να πάει στη θάλασσα . Όταν βλέπεις το σύντροφό σου να λειτουργεί έτσι, σκέφτεσαι «ζηλεύω, θέλω κι εγώ να το κάνω». Γιατί λοιπόν να ζηλεύω; Ας το κάνω κι εγώ και τελειώνει η υπόθεση!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ