Στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», εμφανίστηκε σήμερα ο Ιωάννης Παπαζήσης και μίλησε για την στάση που κρατά ως προς την έκθεση της προσωπικής του ζωής, τον γιό του αλλά και τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον χώρο του θεάτρου.

«Από την αρχή που βγήκα σε αυτή τη δουλειά προσπαθούσα να κρατάω μια απόσταση και να ασχολούμαι κυρίως με το αντικείμενο της δουλειάς μου, το οποίο δεν είναι κατά βάση οι φωτογραφήσεις, οι εκπομπές και οι κοινωνικές σχέσεις. Δεν είμαι ένας άνθρωπος τόσο ανοιχτός και ευχάριστος, τουλάχιστον στους ανθρώπους, που δεν με γνωρίζουν καλά», υποστήριξε ο δημοφιλής ηθοποιός και δεν έγινε αναφορά στα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον και τη Βανέσα Αδαμοπούλου.

Ιωάννης Παπαζήσης

Η σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με τον γιο του

Για τον ρόλο του ως πατέρα ενός αγοριού, του Ιάσονα, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε: «Θα ήθελα στο μέλλον να μπορώ να είμαι φίλος του. Η ευθύνη που έχεις όμως, μεγαλώνοντας ένα παιδί, δε ξέρεις πως μπορεί να σε κάνει εσένα απέναντι στο παιδί».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με το θέατρο.

«Αυτά τα ακούγαμε χρόνια. Τα ξέραμε και δεν κάναμε τίποτα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα κορίτσια που δεν έκανα κάτι εγώ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που φοβούνται. Το έχω ζήσει και κάποιον από αυτούς τον είχα δάσκαλο. Μου έκανε μαγκιές και μετά του έβαλε «Χ» για τρία χρόνια, γιατί του αντιμίλησα. Ο κόσμος όμως πιστεύω πως θα ανταποκριθεί θετικά, γιατί το θέατρο και η πραγματική ρίζα του, είναι το ήθος και η αγάπη που έχουμε, για τον πολιτισμό».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ