Την απόφασή της να απέχει από τα social media μέχρι το Σεπτέβρη ανακοίνωσε στους followers της στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός εξήγησε τους λόγους που προβαίνει στην κίνησή αυτή. Όπως τόνισε η Εβελίνα Παπούλια, αισθάνθηκε την ανάγκη να εστιάσει σε όσα την κάνουν ευτυχισμένη και την ξεκουράζουν, καθώς επιβαρύνθηκε ψυχολογικά με τα αρνητικά γεγονότα της επικαιρότητας.

Eβελίνα Παπούλια: «Εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους»

«Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους… βάλτε στην άκρη το Instagram το Facebook και ότι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!», έγραψε σε story της.

Στη συνέχεια, σε σταθερό post, τόνισε: «Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βαζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φιλοι αγαπημένοι ειμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι. Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ