Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε μία selfie δίπλα στο μικρότερο αδερφό της, τον Γιάννη, και όλοι σχολίασαν τα… όμορφα γονίδια της οικογένειας!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, προσωπική και επαγγελματική. Παρ’ όλ’ αυτά, μέχρι τώρα δεν μας είχε δείξει τον μικρότερο αδερφό της, τον Γιάννη, με τον οποίο έχει μια πολύ ζεστή σχέση.

κατερίνα παπουτσάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανεβάζει συχνά προσωπικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Είναι πέντε χρόνια μικρότερος. Θεωρούσα για τον εαυτό μου ότι είμαι Παναγία αλλά ανακαλώ σε κάποιες φάσεις για τα βασανιστήρια που έκανα στον αδελφό μου. Έπαθε από μένα! Τον κυνηγούσα και τον τρόμαζα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ1 Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να μας συστήσει το… αντικείμενο των βασανιστηρίων της και το έκανε με μια πολύ γλυκιά selfie μέσα από το αυτοκίνητο. Ο Γιάννης, με τα εντυπωσιακά γαλανά μάτια, φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο και κοιτάζει την κάμερα μάλλον ξαφνιασμένος από την κίνηση της αδερφής τους να τους φωτογραφίσει.

Κατερίνα Παπουτσάκη
Τα δύο… Παπουτσάκια, όπως σχολίασε follower στην ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη.
(Photo: Instagram/katerina_papoutsaki)

«Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ο Γιάννης της καρδιάς μου», έγραψε η ηθοποιός για να συνοδεύσει τη φωτογραφία της, η οποία κέρδισε χιλιάδες likes και πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια από τους ακολούθους της τόσο για την ίδια όσο και για τον γοητευτικό αδερφό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ