Πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Οι κάμερες, συνάντησαν το όμορφο ζευγάρι αλλά και τη γιαγιά-πλέον- Χριστίνα Παππά, έξω από το μαιευτήριο, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής έχοντας αγκαλιά τη μικρή.

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν, μίλησαν στις κάμερες για τη ευτυχία και τη χαρά που αισθάνονται με τον ερχομό του μωρού τους. Συγκεκριμένα, όταν η Άννα Μπεζάν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε όταν άκουσε το πρώτο κλάμα, η ίδια, έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να απαντήσει. Ανάλογη αντίδραση είχε και ο μπαμπάς Δημήτρης Παππάς ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού, λόγω καισαρικής τομής. «Έχουμε δύο μαχήτριες εδώ πέρα. Εδώ η αγάπη μου τα πήγε τέλεια. Η συγκίνηση είναι, τι να πω…φαίνεται!» συνέχισε ο ίδιος, φανερά συγκινημένος.

Παππά

Όταν ρωτήθηκαν για το αν θα χρειαστούν βοήθεια από τη Χριστίνα Παππά, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον τις πρώτες μέρες η βοήθειά της θα είναι απαραίτητη και πολύτιμη. «Πάνες θ’αλλάζετε;» ρωτησε ο δημοσιογράφος τον Δημήτρη Παππά, «Εννοείται! Με το χέρι κι’όλας! Δεν έχω κανένα πρόβλημα.» απάντησε ο ίδιος, δείχνοντας πόσο έτοιμος είναι για τον νέο του ρόλο.

Οι κάμερες, εντόπισαν φυσικά και την τρισευτυχισμένη Χριστίνα Παππά η οποία είπε: «Νιώθω χαρά, συγκίνηση, ευτυχία. Τα ωραιότερα συναισθήματα του κόσμου. Η μικρή έχει το όνομά μου, Χριστίνα Παππά junior οπότε καταλαβαίνετε.. Βέβαια, όπως και να το έλεγαν δε θα με ενδιέφερε. Με ενεδιαφέρει να είναι γερό και τυχερό.». «Πώς ήταν η πρώτη συνάντηση με την εγγονή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. Τότε η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Παιδιά, αλήθεια σας το λέω, είναι απίστευτο.» κατάφερε να πει, ξεσπώντας σε δάκρια χαράς.

Η on camera συγκίνηση της Χριστίνας Παππά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΠΕΖΑΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ