Η είδηση ότι η Paris Hilton περιμένει το πρώτο της παιδί κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και η διάσημη κληρονόμος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μέσα από το Podcast της με τίτλο “This is… I’m pregnant?” η 40χρονη Paris αναφέρθηκε στη φήμη που τη θέλει να διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της από τον αρραβωνιαστικό της Carter Reum.

«Ξύπνησα και είχα 3.000 μηνύματα στο κινητό μου με όλους να μου δίνουν συγχαρητήρια και να δηλώνουν πόσο χαρούμενοι είναι για εμένα, ακόμα κι από ανθρώπους που είχα να επικοινωνήσω χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα», ενώ γελώντας είπε: «Είμαι έγκυος με τρίδυμα… Είμαι τόσο ενθουσιασμένη».

Η Paris Hilton βάζει τέλος στη φημολογία

Paris Hilton
Η Paris και ο Carter Reum αρραβωνιάστηκαν στις 13 Φεβρουαρίου έπειτα από έναν χρόνο δεσμού και απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον, με την ίδια να δείχνει πολλή ερωτευμένη!

Ωστόσο, μετά τον αστεϊσμό της, αποσαφήνισε ότι δεν περιμένει το πρώτο της παιδί και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην πραγματικότητα αστειεύομαι! Δεν είμαι έγκυος. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Περιμένω μέχρι τον γάμο. Το φόρεμά μου φτιάχτηκε τώρα».

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς προέκυψε η φήμη αυτή και τόνισε: «Οι άνθρωποι φτιάχνουν πάντοτε φήμες. Είμαι συνηθισμένη… Δεν μπορείς να πιστεύεις πάντοτε όσα διαβάζεις. Είναι κάτι που έχω μάθει όσα χρόνια εργάζομαι σε αυτόν τον χώρο».

Aκόμη, η Paris Hilton εξομολογήθηκε ότι θέλει να αποκτήσει μια κόρη στο μέλλον, την οποία θα ονομάσει London. Ωστόσο, αν κάνει αγόρι θα είναι καλοδεχούμενο, με την ίδια να λέει πως έχει βρει το όνομά του αλλά δεν θα το μοιραστεί προς το παρόν.

Η Paris και ο Carter Reum αρραβωνιάστηκαν στις 13 Φεβρουαρίου έπειτα από έναν χρόνο δεσμού και απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον, με την ίδια να δείχνει πολλή ερωτευμένη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ PARIS HILTON, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ