Το σπίτι που έχει δημιουργήσει η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φωτογραφίσεις, καθώς είναι καλαίσθητο, μεγάλο, φωτεινό και όμορφα επιμελημένο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύζυγός της μένουν στα νότια προάστια της Αττικής και περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι τους. Μάλιστα, η κόρη τους Ηλέκτρα έχει κάνει το σαλόνι παιδότοπο και απολαμβάνει παιχνίδια με τον σκύλο της, ενώ ο περήφανος πατέρας της την απαθανατίζει.

Πέγκυ Ζήνα

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, το σαλόνι τους είναι μεγάλο, φωτεινό και με τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να εισέρχεται στον χώρο. Τα έπιπλα είναι minimal ενώ υπάρχουν ιδιαίτερα φωτιστικά.

Ωστόσο, ο εξωτερικός χώρος είναι πραγματικά όμορφος. Η θέα στη θάλασσα μοναδική, ενώ μάλιστα έχουν τοποθετήσει γκαζόν και ξαπλώστρες.

Ακόμα, ο Γιώργος Λύρας είχε κοινοποιήσει βίντεο κατά τη διάρκεια των χιονιών, με το λευκό σκηνικό να είναι παραμυθένιο. Μάλιστα, στο δεύτερο βίντεο φαίνεται μια πισίνα, κατάλληλη για βουτιές τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παράλληλα, πριν αρκετό διάστημα είχε δημοσιεύσει δύο εικόνες με την Πέγκυ Ζήνα και την κόρη τους, στο χιονισμένο τους κήπο!

Για την τραγουδίστρια το σπίτι της είναι το ησυχαστήριό της και απολαμβάνει κάθε στιγμή της μέσα σε αυτό. Επιμελημένο με αγάπη αποτελεί ένα από τα πιο ωραία σπίτια. Δεν νομίζεις;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ