Η Πέγκυ Τριακαλιώτη απολαμβάνει χαλαρές οικογενειακές στιγμές στα Κουφονήσια. Η γνωστή ηθοποιός άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο εξωτικό μέρος μαζί με την κόρη της Φραντζέσκα και το σύζυγό της Θανάση Δόση.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έγινε γνωστή ευρέως μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Αναστασία” του MEGA και προτιμά να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει εξομολογηθεί τους αγώνες της για να αποκτήσει παιδάκι.

“Πράγματι μου είχαν πει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδί. Πως το έμαθα; Μου συνέβη κάτι ορμονικό, και πήγα για εξετάσεις. Μετά μου είπαν “ξέχνα το”. Oταν το άκουσα, ήθελα να πεθάνω. Θύμωσα με τον εαυτό μου, με τους άλλους γύρω μου, με τη γη, με το φεγγάρι, με τον ήλιο… Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου. Ημουν σαν αγρίμι. Αυτό το “όχι” δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενιωσα τότε, κάτι που διάβασα μετά, ότι αυτή η αίσθηση του οριστικού είναι σαν απώλεια ανθρώπου, και ότι η γυναίκα το βιώνει σαν να πέθανε κάποιος δικός της, και πενθεί.

Αλλά νομίζω ότι επειδή δεν το δέχτηκα ποτέ, έμεινα έγκυος -και μάλιστα χωρίς εξωσωματική. Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου έτυχε να συναντήσω τον γυναικολόγο που μου είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνω παιδί… Με είδε με την κοιλιά στο στόμα, τα έχασε, δεν μίλησε, άσπρισε…”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ