Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα και παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα. Τη μητρότητα, τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Αρχικά, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στην προσωπικότητά της και ξεκαθάρισε πως κάθε συναίσθημα το βιώνει στο 100%. Έπειτα, δήλωσε ότι η πανδημία ήταν μια δύσκολη περίοδος για εκείνη, όπου έφερε αναπόφευκτα το κλείσιμο των μαγαζιών και κατέστησε σαφές ότι στεναχωρήθηκε πολύ, όμως παραδέχτηκε πως της άρεσε παράλληλα, γιατί χάρηκε το παιδί της και τον σύζυγό της, λέγοντας: «Στην καραντίνα δεν τσακωνόμασταν ποτέ γιατί δεν δουλεύαμε. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε μόνο σε θέματα δουλειάς. Σαν μάνατζερ και τραγουδίστρια. Δεν τσακωνόμαστε ως ζευγάρι».

Πέγκυ Ζήνα

Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε πως κάποιοι νομίζουν πως η δουλειά τους έκανε κακό, όμως υπογράμμισε ότι υπάρχει ισορροπία στη σχέση τους, επαγγελματική και προσωπική, ενώ τόνισε ότι έχουν αναπτύξει τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και έχουν τις δικές τους αξίες: «Έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον. Δεν θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε τον έναν χωρίς τον άλλον. Και φυσικά έχουμε την Ηλέκτρα μας. Το θαύμα της ζωής μας. Είναι πλέον 10 χρόνων. Έχει τα καλύτερα στοιχεία κι από τους δύο. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, που είναι στοιχείο του Γιώργου, αλλά το κάνει με γλυκό και ευγενικό τρόπο που αυτό είναι στοιχείο δικό μου. Έχει αξίες και προσπαθώ να της μάθω την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη και να μην πιστέψει ότι είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον».

Παράλληλα, η Πέγκυ Ζήνα τόνισε ότι ο κορονοϊός ήρθε να μας διδάξει πράγματα και να μας θυμίσει ότι είμαστε όλοι ίσοι, και ο πλούτος ή η φήμη δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Τέλος, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι το μεγάλο της στοίχημα είναι η εφηβεία που θα ζήσει η κόρη της και θα χρειαστεί να θέσει τα όριά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ