Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μαμά-δες” και τη Ζωή Κρονάκη, με την ίδια να μιλά για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδιά και να εξομολογείται ότι οι γιατροί είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει μητέρα.

Αρχικά, τόνισε ότι η κόρη της αποτελεί θαύμα και ανέφερε όσα της δήλωναν οι γιατροί, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι στο άκουσμα των ανακοινώσεων των γιατρών η συναισθηματική της φόρτιση ήταν μεγάλη.

Πέγκυ Τρικαλιώτη

«Η Φρατζέσκα είναι ένα θαύμα γιατί ήτανε να μην έρθει. Όλοι οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί. Την ώρα που μου έλεγε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσω να κάνω ποτέ παιδιά, ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει και μου είπε “για σένα έχει τελειώσει Πέγκυ μου αυτό οριστικά”», ανέφερε για αρχή η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Του λέω δε μπορώ; Ούτε με εξωσωματική; Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα. Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση να σταματήσει στην άκρη το αυτοκίνητο. Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ