Την Κυριακή, 13 Μαρτίου, αφότου ο Kanye West άρχισε να εκφράζει παράπονα σχετικά με την πρώην του Kim Kardashian στο Instagram, ο νυν σύντροφος της reality star δημοσίευσε μηνύματα τα οποία αντάλλαξε με τον ράπερ.

Η ανάρτηση, η οποία έκτοτε διαγράφηκε, περιείχε ανταλλαγή κειμένου μεταξύ του Kanye και του star του “SNL”, ο οποίος σπάνια δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πρώτο μήνυμα ο Pete Davidson γράφει στον Kanye West: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Kanye West
Έχει κάνει τατουάζ το όνομα της Kim (πάνω αριστερά)

Ο Pete μάλιστα έστειλε μια selfie στον Kanye West από το κρεβάτι του και ο ράπερ απάντησε ως εξής: «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς». Μάλιστα, φαίνεται πως έχει κάνει τατουάζ το όνομα της Kim! O Kanye ρώτησε τον Pete Davidson: «Πού είσαι;», με εκείνον να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Ακόμα, ο Pete Davison ανέφερε στον Kanye West: «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ! Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ… και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινάΜακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου. Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι».

Mάλιστα, του ξεκαθάρισε: «Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KANYE WEST, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ