Έφτασε η ώρα της απόφασης για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχετικά με τις κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού με θύματα τρεις γυναίκες ηθοποιούς. Μετά από δέκα μήνες που διήρκεσε η δίκη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία των μελών του δικαστηρίου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ομόφωνα ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και ομόφωνα αθώος για το βιασμό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών. Αντίθετα, οι δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απόφαση της έδρας για τις ποινές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τον γιο του.

Η άφιξη του στο δικαστήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνοδευόμενος από το γιο του και την ομάδα των συνηγόρων του, δεν έκανε καμία δήλωση κατά την άφιξή του.

7761027
Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασαν, όπως σε όλες τις συνεδριάσεις που αφορούν στην εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και ο Άγγελος Μπούρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ