Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς ξεκίνησε η δίκη του. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε μέσα από το “Πρωινό“, σημειώθηκε ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας και η δίκη είχε μια μικρή διακοπή μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα.

Οι δύο από τις τρεις καταγγέλλουσες -συγκεκριμένα η πρώτη και η τρίτη γυναίκα-, ζήτησαν η δίκη να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η δεύτερη καταγγέλλουσα επιθυμεί η δίκη να γίνει με ανοιχτές θύρες, όπως και η πλευρά του ηθοποιού, όμως να μην διαρρεύσει το όνομά της.

Στο πλευρό του ηθοποιού η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου αλλά και ο γιος του Δημήτρης. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφο του το 2008 και ότι έξανε ακόμα δύο απόπειρες, το 2010 αλλά και το 2014. Ακόμα, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Δημήτρη Φιλιππίδη.

Όπως ανέφερε στο “Πρωινό” ο Τάσος Τεργιάκης: «Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε αδυνατισμένος και με ισχυρή φύλαξη, ενώ η εικόνα του αναδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ