Η Ελπίδα Νίνου κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η σύζυγός του απάντησε στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του ηθοποιού αλλά και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Ελπίδα Νίνου τόνισε ότι στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο ότι οι καταγγελίες σε βάρος του συζύγου της είναι 12, διαψεύδοντας δηλώσεις ηθοποιών που λένε ότι υπάρχουν 106 καταγγελίες.

πέτρος φιλιππίδης
4267115

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Στη διαφωνία ή στην άρνηση ποια ήταν η συμπεριφορά του;

Μάρτυρας: Πάντα άκουγε την άποψη μου ακόμα και του παιδιού μας που ήταν μικρό. Δεν με πίεσε ποτέ να κάνω κάτι που δεν ήθελα. Όταν έλεγα όχι, ήταν όχι. Σεβόμασταν ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Στις γενετήσιες σχέσεις;

Μάρτυρας: Ο Πέτρος σεβόταν το «όχι». Είναι ένας γλυκός, τρυφερός άνθρωπος. Σεβόταν το «όχι» το δικό μου στις προσωπικές στιγμές.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Μέχρι την ημέρα των καταγγελιών είχε έρθει ποτέ κάποιο μήνυμα ότι είναι κακοποιητικός;

Μάρτυρας: Ποτέ δεν έγινε αυτό. Έχει συνεργαστεί με παρά πολλές γυναίκες. Έχει συνεργαστεί με 300-400 γυναίκες. Είχε πολύ καλές συνεργασίες με νέες καταξιωμένες γυναίκες, τις έκανε πρωταγωνίστριες και ποτέ καμία δεν ανέφερε βιασμού.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Ότι έχει καταπιεστική συμπεριφορά στο θέμα αυτό;

Μαρτυρας: Όχι ποτέ. Αν συνέβαινε θα είχε μαθευτεί και θα είχε γίνει θέμα αν κάποια γυναίκα παρενοχλούνταν.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Υπήρχαν άλλες φήμες;

Μάρτυρας: Είναι απαιτητικός στη δουλειά, είναι τελειομανής. Ζητούσε το καλύτερο. Μπορεί με τη συμπεριφορά του να αδίκησε κάποιους ανθρώπους. Να φώναξε, να χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, να έφυγε από μια πρόβα. Έβγαζε και υπερβολικό εγωισμό. Μπορεί να πίστευε ότι είναι ο μέντορας, ο καλύτερος. Δεν πέταγε τασάκια, τίποτα δεν έκανε. Στον εαυτό του ξεσπούσε πρώτα.

Όσα ανέφερε για την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ε’ιχαν υποβάλει κατηγορίες στο Σ.Ε.Η. σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Για την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Όλα τα χρόνια είχαμε συναντήσεις. Ερχόταν να δει παραστάσεις. Μάλιστα, ο Πέτρος έπαιξε και με το σύζυγο της. Οι σχέσεις μας ήταν καλές, βγάζαμε φωτογραφίες. Μιλούσε με τον Πέτρο. Έχει βρεθεί σε τραπέζι με τον γιο μου. Ποτέ δεν έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον Πέτρο. Ο σύζυγός της είχε στείλει χαιρετίσματα από την Άννα Μαρία. Θεωρώ πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Πόση υποκρισία για μια δουλειά; Ο χώρος του θεάτρου είναι σαν γειτονιά. Όλοι στον ίδιο χώρο απλώνουμε. Δεν είναι δυνατόν να μην είχε ενημερώσει τον σύζυγο της για κάτι τέτοιο».

Για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Τη γνωρίζω πολύ καλά. Έχω συνεργαστεί μαζί της κι εγώ κι ο Πέτρος. Δεν είχε κάνει ποτέ κανένα παράπονο. Μου είχε πει να δώσω χαιρετίσματα. Μου είπε πόσο τον θαυμάζει και τον αγαπάει. Το 2011 σε συνέντευξη τον έλεγε “μέντορα και δάσκαλο”. Εγώ πιστεύω ότι είναι οργανωμένο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ