Ο Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Δευτέρας (28/3) βρέθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να παραβρεθεί στην συνέχιση της δίκης, η οποία είχε διακοπή στις 18 Μαρτίου.

Οι δυο καταγγέλλουσες ζήτησαν οι καταθέσεις τους να γίνει χωρίς δημοσιογράφους στην αίθουσα, κάτι που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, προκειμένου να μπορέσουν να καταθέσουν με όλες τις λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Φιλιππίδης επιθυμούσει οι καταθέσεις να γίνουν παρουσία κοινού και δημοσιογράφων προκειμένου ν’ ακουστεί και η δική του εκδοχή.

Ωστόσο, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μην δοθεί η κατάθεση των δυο καταγγελλουσών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς, οι καταγγελίες τους έχουν δημοσιευθεί ήδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, ενώ έχει στο πλευρό του την σύζυγό του και τον γιο του, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο δικαστήριο.

O συνήγορος του ηθοποιού σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο εντολέας του σήμερα θα έρθει στο ακροατήριο και «θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης». «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος μάλιστα σχολίασε και το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα διεξαγωγής της δίκης κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία των τριών γυναικών που είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή τους.

Επί αυτού του θέματος ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα πράξει – αν θα συναινέσει ή όχι – αν και όπως είπε η δίκη θα πρέπει να διεξάγεται υπό το φως της δημοσιότητας ώστε να ακουστεί και η θέση του εντολέα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ