Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, κατέφθασαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η Ελπίδα Νίνου αναμένεται να καταθέσει. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Όπως αναφέρθηκε μέσα από το «Happy Day» και την Βιβή Μπουγιούρα η Ελπίδα Νίνου «θα ισχυριστεί, για την πρώτη καταγγέλλουσα ότι ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ότι τον ενοχλούσε και του έκανε περίεργα τηλεφωνήματα, κι ότι εκείνη απευθύνθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα, Πρόεδρο του ΣΕΗ, κι ότι εκείνος της είπε ότι θα ρωτήσουν τι συμβαίνει».

Όσον αφορά τη δεύτερη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου δηλώνει ότι είναι «ψεύτρα και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο, λέγοντας ότι είναι ανιψιά ενός μεγαλομετόχου καναλιού και απευθύνθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη κι ότι την έκοψε ασπό δύο σήριαλ».

Τέλος, για την τρίτη καταγγέλλουσα, η Ελπίδα Νίνου θα υποστηρίξει «ότι δεν τη γνωρίζει καν και ότι το το τότε αυτοκίνητο που είχαν δεν είχε ανοιχτόχρωμα κι ότι είχε σκουρόχρωμα καθίσματα. Η Ελπίδα Νίνου λέει ότι η πόρτα του αυτοκινητου άνοιγε κανονικά», εν αντιθέσει με τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ