Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη γίνεται η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος τής ευχήθηκε δημόσια με δύο τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

«Χρονια σου πολλα μωρο μου!», έγραψε ο πατέρας της στην ανάρτησή του, που τη δείχνει να χαμογελά και να έχει τον σκύλο της στο πλευρό της.

Παράλληλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος κοινοποίησε και ένα δικό τους προσωπικό «κλικ», όπου η Αμαλία Κωστοπούλου απαθαντίζεται με τον πατέρα της ως παιδί! «Για πάντα ερωτευμένος», ανέφερε.

«Οι κόρες μου ζουν και εργάζονται στην Αμερική. Η μία σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και η άλλη σε μια εφαρμογή της Silicon Valley. Ζουν μόνιμα εκεί με δικά τους λεφτά. Δούλευαν ακόμα και στις σπουδές τους, μη έχοντας λεφτά αναγκάστηκαν να το κάνουν και αυτό ήταν πολύ καλό. Έγινε η κρίση και έφυγαν πάρα πολλά παιδιά, η Ελλάδα έχασε μυαλά. Πού θα δούλευαν αν ήταν εδώ; Θα έπρεπε να βάλουμε κανένα μέσο για να πιάσουν μια δουλειά χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές. Εκεί οι δουλειές υπάρχουν, αν είσαι καλός θα πας μπροστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι εκεί που μπορούν να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επαγγελματικά όσο και αν μου λείπουν. Ήμουν εγώ και η μάνα τους που θέλαμε να τα διώξουμε, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόσφατα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ