Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιλογή του να απέχει από την τηλεόραση και στα τρία παιδιά του, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού. «Είστε καλά;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος με τον Πέτρο Κωστόπουλο να της απαντά με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει: «Δεν είμαι καλά. Έχω χτυπήσει την σπονδυλική μου στήλη».

Για την απόφασή του να απέχει από τη μικρή οθόνη, είπε: «Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά. Το μεσημέρι δεν βλέπω. Το βράδυ ή θα παίζει ο Ολυμπιακός ή θα δω σειρές». Έχει σκεφτεί να καταθέσει κάποια πρόταση για την τηλεόραση; «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση; Ντρέπομαι. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά. Με τα περιοδικά που έχω αναλάβει, με τα site. Δουλεύω σαν γάιδαρος».

Αναφερόμενος στον γιο του, Μάξιμο, είπε: «Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός. Δεν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες. Το παιδί μου είναι καλύτερο. Είναι πολύ καλύτερο. Είναι βελτιωμένη έκδοσή μου».

Όσον αφορά τις κόρες του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, τόνισε: «Τα κορίτσια είναι 24 και 25 χρονών. Τι να πω εγώ; Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με αγνοήσουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ