Καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μίλησε για την διαδρομή του τα τελευταία χρόνια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ιδίως όσον αφορά τα παιδιά του και δη τον γιο του που είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, ακολουθώντας τις αδερφές του.

Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν γνώσεις πολιτικής επικοινωνίας, ιδίως ο Πέτρος Κωστόπουλος που ασχολείτο για δεκαετίες και έχει σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το φαινόμενο «Στέφανος Κασσελάκης».

Από το ξεκίνημα κιόλας ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήρε την διαδρομή «κομήτη» που έχει κάνει αυτές τις εβδομάδες ο Κασσελάκης για να θεωρείται φαβορί για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στο πώς είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το κόμμα, μια εικόνα που στο παρελθόν οι Συριζαίοι την είχαν στηλιτεύσει στους πολιτικούς αντιπάλους.

«Του έκανε καλό που μίλησε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έδειξε και τον σύντροφό του. Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Κι ο Κασσελάκης κι ο Μητσοτάκης έχουν μια αμερικάνικη επικοινωνία. Το TikTok, ο χαβαλές, τα παιδιά, όλα αυτά είναι αμερικανιά. Πλέον, δεν έχουμε να κάνουμε με παλαιοκομμουνιστές των 70s που είναι μόνιμα νταουνιασμένοι, δε χαίρονται ποτέ, σαν να πεθαίνουν…Αυτή τη μίρλα ο Κασσελάκης ήρθε και την αποκαθήλωσε. Είναι ανοιχτός. Έχει κάνει φάουλ σαφώς. Εγώ πιστεύω κι ο Ανδρουλάκης έχει πρόβλημα με τον Κασσελάκη. Όπως το βλέπω, ο Κασσελάκης είναι μια πασοκική περίπτωση.

Θα έλεγες ότι ταιριάζει πιο πολύ εκεί. Είναι ο Μητσοτάκης στο εκσυγχρονιστικό, έρχεται κι ο Κασσελάκης που κι αυτός αυτό διατείνεται. Ο Κασσελάκης είναι η νέμεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι έκραζαν, ό,τι διέσυραν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα τον έχουν αρχηγό. Ντυμένος άψογα, Γουόλ Στριτ, σπίτι στις Σπέτσες και καλά κάνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Στέφανος θα βγει αρχηγός. Το trend που έχει δημιουργηθεί παντού, τον βοηθάει. Εκεί δεν πιστεύω ότι θα μείνουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.

Πιστεύω ότι το look που έχει ο Στέφανος, βοηθάει να δεχτεί ένα πιο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας ότι είναι γκέι και με σύντροφο. Αυτό εκτιμήθηκε. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία μας έγινε ξαφνικά μοντέρνα. Αλλά ένα κομμάτι ριζοσπαστικοποιήθηκε. Ο Μητσοτάκης έχει 3 γκέι συνεργάτες που το έχουν πει ανοιχτά. Εγώ να σου πω ότι σήμερα το θέμα γκέι δεν το βλέπω. Δεν βλέπω κάποιον και λέω είναι γκέι. Βλέπω έναν άνθρωπο».

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ