Μπορεί οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι» Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να είναι ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που οι φανς θα ήθελαν πολύ να δουν μαζί και εκτός set, η αλήθεια όμως είναι ότι τα γυρίσματα έφεραν κοντά τη Μάρθα Λαμπίρη με τον Πέτρο Λαγούτη.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη συνάδελφό του.

Τι είπε ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Αρχικά, είπε: «Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε αλλά δεν το διατυμπανίζουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που πλέον δε μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτή. Αν δε βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να ήταν συν στη ζωή μου – εύχομαι κι εγώ να είμαι στη δική της – και να μου προσφέρει χαρά, ομορφιά και θετικότητα, δε θα έμπαινα σε σχέση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο όταν λες ότι θες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα προχωράς μαζί και θα δίνει καλή ενέργεια ο ένας στον άλλον. Δε θέλω δράματα. Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας, δεν τα θέλω. Μπορεί να υπάρχει και πάθος και ένταση στη ζωή μας αλλά χωρίς αυτές τις χαζές εμμονικές τάσεις που έχουμε στα 25».

Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε ότι: «Δεν είμαι ένα εύκολο πακέτο για σχέση. Έχω δυο παιδιά κτλ. Νομίζω όμως ότι αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι όπως όταν πας να μιλήσεις για μια δουλειά και θες πρώτα να σου αρέσει η δουλειά και μετά θα μιλήσεις για το οικονομικό, έτσι είναι κι αυτά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ