Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φώτη Μπερνάντο. Η Πηνελόπη και ο Φώτης έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια.

Η γνωστή ηθοποιός είναι μία πολύ τρυφερή και γλυκιά μανούλα, η οποία έχει επιλέξει πολύ συνειδητά να είναι δίπλα στα παιδιά της, αφήνοντας για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Πηνελόπη πριν λίγες μέρες αποφάσισε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία γυναίκα της περίοδο της λοχείας θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βιώνουν τα ίδια συναισθήματα με εκείνη.

 

View this post on Instagram

 

Penelope Anadyomene ?‍♀️ Η λοχία είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για τη ζωή της γυναίκας. Και διαλέγω τη λέξη ιδιαίτερη ανάμεσα σε πολλές άλλες που μου έρχονται τώρα στο μυαλό για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Κάθε μέρα που περνάει από τη γέννηση του μικρού σου είναι μια δοκιμασία, και παράλληλα με τις ορμόνες που κάνουν πάρτυ στο ταλαιπωρημενο σου σώμα μπορεί να περάσεις δύσκολα και να ζοριστείς πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ. Θα σου πω κάτι και θέλω να μ’ ακούσεις καλά. Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα νιώθεις καλά. Πραγματικά καλά. Ο πόλεμος των ορμονών θα έχει κοπάσει, το σώμα σου θα έχει επανέλθει πολύ κοντά σ αυτό που θυμάσαι, το μωρό σου θα έχει μπει σε μια ρουτίνα, και θα έχεις παλι τον έλεγχο της ζωής σου. Χρειάζεται υπομονή και να πιέζεις τον εαυτό σου να κρατάει ψηλά την ενέργεια του. Ξέρω πόσα “ναι, αλλά…” θα μου γράψεις κάτω από αυτό το κείμενο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Ξέρω ότι όλα περνάνε απ τα χέρια σου. Και γι’ αυτό πιστεύω σε σένα. Είσαι το πιο δυνατό ον. Έχεις την ικανότητα να γέννας τη ζωή.. Στο έχω ξαναπεί. Όταν όλα σε πιέζουν, ζήτα βοήθεια για μισή ώρα και πήγαινε μια βόλτα το τετράγωνο για αποσυμπίεση. Σου μιλάω σήμερα γι αυτό γιατί σήμερα είναι αυτή η μέρα για μένα.. Αν μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ. Φτάνει να το θες. #anadyomene #momlife #blueoyster #9monthspostpartum #momof2 #ninjamom #womenempowerwomen #inspire #bestrong #somfettes

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Η Πηνελόπη μίλησε από καρδιάς για την επιλόχειο κατάθλιψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεκριμένα έγραψε:

“Penelope Anadyomene ?‍♀️ Η λοχία είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για τη ζωή της γυναίκας.
Και διαλέγω τη λέξη ιδιαίτερη ανάμεσα σε πολλές άλλες που μου έρχονται τώρα στο μυαλό για πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Κάθε μέρα που περνάει από τη γέννηση του μικρού σου είναι μια δοκιμασία, και παράλληλα με τις ορμόνες που κάνουν πάρτυ στο ταλαιπωρημενο σου σώμα μπορεί να περάσεις δύσκολα και να ζοριστείς πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ.
Θα σου πω κάτι και θέλω να μ’ ακούσεις καλά.
Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα νιώθεις καλά. Πραγματικά καλά.
Ο πόλεμος των ορμονών θα έχει κοπάσει, το σώμα σου θα έχει επανέλθει πολύ κοντά σ αυτό που θυμάσαι, το μωρό σου θα έχει μπει σε μια ρουτίνα, και θα έχεις παλι τον έλεγχο της ζωής σου.
Χρειάζεται υπομονή και να πιέζεις τον εαυτό σου να κρατάει ψηλά την ενέργεια του.
Ξέρω πόσα “ναι, αλλά…” θα μου γράψεις κάτω από αυτό το κείμενο.
Ξέρω πόσο δύσκολο είναι.
Ξέρω ότι όλα περνάνε απ τα χέρια σου. Και γι’ αυτό πιστεύω σε σένα. Είσαι το πιο δυνατό ον.
Έχεις την ικανότητα να γέννας τη ζωή..
Στο έχω ξαναπεί. Όταν όλα σε πιέζουν, ζήτα βοήθεια για μισή ώρα και πήγαινε μια βόλτα το τετράγωνο για αποσυμπίεση.
Σου μιλάω σήμερα γι αυτό γιατί σήμερα είναι αυτή η μέρα για μένα..
Αν μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ.
Φτάνει να το θες.
#anadyomene #momlife
#blueoyster #9monthspostpartum #momof2 #ninjamom #womenempowerwomen #inspire #bestrong #somfettes”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ